cuma segini doang toh after sales servicenya…

Hi Mr.oscar,

iBox service provider cannot repair if the problem like your ipod because there is no part for the LCD,

so we offer you to exchange with price U$130,-  Its the policy from apple itself.  thank you

Best Regards,

Yoga
iBox Apple Authorised Service Provider
Ratu Plaza lt. 1 no. 8
Jl. Sudirman no. 9 jakarta 10270
Telp. 723-4550
“GOD hears more than u say, GOD answers more than u ask & GOD gives more than u desire ; realized it”

Dear service centre, I have problems with my ipod the display screen is become blurry. I bought the ipod fifth generation 30 GB on april 2007 on EMAX. The warranty is expired. I’ve called them to ask about service or repair. They said there’s no repair for ipod only trade in if i want my i pod replaced with new/refurbished ipod. My ipod will valued 20% of  buying price. It’s better for me to buy a new ipod. I’ve seen on the apple website that rebate price is 51% of the new price.

Please see attachment about my ipod condition and please reply to my email if my ipod can be repaired and the estimation about the repair cost.

Thanks,

Oscar Hariman

nah ini keadaan ipod gw

nih kalo dibuat video

gemblung barang mahal kok cepet rusak, mana ga bisa dibenerin lagi. ternyata merk bukan jaminan mutu. tau gitu dulu beli mp3 player abal2 buatan china aja deh malah awet…

Advertisements

~ by venomious on September 10, 2008.

7 Responses to “cuma segini doang toh after sales servicenya…”

  1. $130? yaelah, bayaran lo sehari doang itu mah 😀

  2. @ bubba: amien doanya bub, makin banyak amal kalo gaji gw $130 sehari, huehehehe. tiap minggu gw ajak ke health club deh lo my treat bub 🙂

  3. ASyikk… karena gue ikutan baca… jadi gue juga ikutan menikmati gaji loe yang $ 130 sehari yahhh

    Amiennnnn… 🙂

  4. @ silly: khusus buat mbak silly jika tahun depan income saya mencapai $ 130 sehari bakalan dapet voucher one day spa di martha tilaar dari gw setiap bulan 🙂
    gara2 bubba bikin issue gak bener nih…

  5. Apa? US$ 130? Byuh. Kejem bener…

  6. bahasa inggrisnya keren abiz…

  7. @ therry: kan bahasa inggris gw kelas kuli…hahaha…ampun deh kalo udah ketemu bu guru bahasa enggris…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: